Όσο λείπαμε εμείς ...

...Μνημόνια ψηφίστηκαν και φασιστάκια βγήκαν από την τρύπα  τους, έτσι λοιπόν κυλούσαν οι ημέρες χωρίς εμάς  λόγο υποχρεώσεων και ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για αυτή μας  την πράξη.

Ας τα δούμε λοιπόν συνοπτικά:
  1. Ο κύριος (αν χαρακτηρίζεται  έτσι) Τζήμερος αποφάσισε να καθαρίσει τις αίθουσες του περιφερειακού συμβουλίου από τις αφίσες του ΠΑΜΕ. Έτσι άπλα τις έσκισε και χτύπησε ένα στέλεχος του ΚΚΕ την κα Μπαλού γιατί αντέδρασε η κυρια Μπαλού για αυτή του την πράξη. Την επόμενη μέρα κάποιοι Ελληναράδες έψαχναν να βρούνε το βίντεο που την χτύπησε ως απόδειξη, μάλλον αυτοί ερεθίστηκαν και τότε με τον άλλον κύριο  (αν χαρακτηρίζεται   έτσι) Κασιδιάρη που χτύπησε την κυρία Κανέλη και ήθελαν να το βλέπουν. Το θέμα όμως δεν είναι το βίντεο, αλλά αυτοί οι κύριοι κάποια στιγμή θα πάνε εκεί που τους αξίζει από τον λαό με ή χωρίς βίντεο.
  2. Μέτα ακολούθησε ο κύριος (αν χαρακτηρίζεται  έτσι) Κασιδιαρης στην βουλή την ήμερα της συζήτησης μάλλον είδε τον άλλον και ζήλεψε. Έτσι λοιπόν έκανε και αυτός το σόου του πέρασε ο κύριος Δενδιας από μπροστά του και έγινε το έλα να δεις! και αυτό οδήγησε στην απόφαση να αποβληθούν οι κύριοι της Χρυσής Αυγής  από την συζήτηση στην βουλή και να χάσουμε την ουσία.
  3. Μεγάλη απεργία με χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν στον κέντρο της Αθήνας στης 17 Μαΐου αλλά και την επόμενη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ όλα αυτά για τα νέα μετρά που ήρθαν στην βουλή και ψηφίστηκαν με 153 ΝΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια