Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα την Πολιτική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ

Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα σε ειδικό ένθετο την Πολιτική Απόφαση που ψήφισε ομόφωνα το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ.
Με την Πολιτική Απόφαση καθορίζονται τα καθήκοντα του Κόμματος έως το 21ο Συνέδριο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στη δράση για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την ενίσχυση της Κοινωνικής Συμμαχίας, της πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την εργατική εξουσία.
Τα ντοκουμέντα του 20ού Συνεδρίου εξοπλίζουν παραπέρα το ΚΚΕ, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της ταξικής πάλης και να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα τις δυσκολίες, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του ως πρωτοπορίας της εργατικής τάξης, ως Κομμουνιστικού Κόμματος παντός καιρού.
Στο πλαίσιο της πλατιάς διάδοσης της Πολιτικής Απόφασης του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, σήμερα οιΚομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα πραγματοποιούν πανεξόρμηση.

Διαβάστε ακόμα στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» της 9ης Απρίλη

  • Ομοσπονδίες - Εργατικά Κέντρα - Συνδικάτα: Κλιμάκωση της πάλης και προετοιμασία για απάντηση με γενική απεργία 
  • Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο: Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά! - Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά του 2017
  • Συρία: Επικίνδυνη όξυνση από την επίθεση των ΗΠΑ
  • Συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ: Πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί πλήρη διερεύνηση - Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την κωλυσιεργία. 
  • Ανατολική Μεσόγειος: «Καζάνι που βράζει» με Ενεργειακά και Ασφάλεια σε πρώτο πλάνο 
  • Συγκυβέρνηση - Κουαρτέτο: Λαϊκές θυσίες χωρίς τέλος για την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου 
  • Ιατρική Εκπαίδευση: Οι αλλαγές στην ιατρική ειδικότητα και οι θέσεις του ΚΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια