Ναζιστές αποκάλεσε τους ναζιστές ο ναζιστής!


Όταν αρχίζουν και τρώγονται οι φασίστες μεταξύ τους γίνονται απίστευτα κωμικοί και καραγκιόζηδες! Γίνονται τέτοιες φιγούρες που προκαλούν τον Σπαθάρη να αναστηθεί για να δώσει νέα πνοή στο θέατρο σκιών!
Έτσι ο τύπος που κοντεύει να φυλακίσει την μισή Τουρκία, ο Ερντογάν, κατηγόρησε την τύπισα που κοντεύει να γδάρει την μισή υφήλιο
ως ναζίστρια, εξαιτίας του ότι δεν του κάνει πλάτες για την προεκλογική του εκστρατεία στην Γερμανία! Είπε δηλαδή ο Μουσολίνι τον Χίτλερ φασίστα και γέλασαν και τα σαλιγκάρια!
Ο Ερντογάν μάλιστα σε ρόλο Τζέκινς Χαν απείλησε ότι θα μεταβεί στη Γερμανία και εάν δεν τον αφήσουν να εισέλθει, θα τα κάνει όλα γης Μαδιάμ! Στην συγκεκριμένη περίπτωση προκαλείται ο Θανάσης Βέγγος να αναστηθεί ώστε να δώσει άλλη διάσταση στην ταινία «επιχείρηση γης Μαδιάμ»!
Μέρκελ και Ερντογάν μπορούν να στήσουν άνετα διαγωνισμούς που θα προκαλέσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον και θα ισοπεδώσουν όλους τους υπόλοιπους διαγωνισμούς. Μπορούν να στήσουν διαγωνισμό φασίστα και διαγωνισμό Καραγκιόζη!
Στον διαγωνισμό του μεγαλύτερου φασίστα σίγουρα Ερντογάν και Μέρκελ θα κονταροχτυπηθούν άγρια μέχρι την τελευταία τους πνοή! Πλήγμα και για τους δύο θα είναι η συμμετοχή του Τραμπ ή του Ποροσένκο γιατί τότε θα τα βρούνε μπαστούνια!
Στον διαγωνισμό του μεγαλύτερου Καραγκιόζη τίποτε δεν πρέπει να φοβίζει τον Ερντογάν παρά μόνο μία εκδοχή! Η συμμετοχή ενός τύπου που σκίζει μνημόνια, αντιλαϊκούς νόμους, καλτσόν και άλλα αξεσουάρ! Εάν συμμετάσχει αυτός ο τύπος τότε ο Ερντογάν την «πάτησε» γιατί θα τον σκίσει ο σκίστης!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια