Μεγάλη Αριστερή γιορτή η σημερινή!


Κυριακή της Αποκριάς και κανονικά θα έπρεπε να κηρυχτεί εθνική εορτή! Τα αριστερά καρναβάλια ξεπέρασαν τα δύο χρόνια στους δρόμους και προσπαθούν να σπάσουν κάθε ρεκόρ! Φορώντας ποικιλόχρωμες πουκαμίσες και κραδαίνοντας τους πήλινους, ξύλινους και καροτένιους φαλλούς, μας βάζουν χέρι ακόμα και στο κέρατο του βοδιού να κρυφτούμε!
Κανένας δεν γλιτώνει από τα αριστερά καρναβάλια! Θα σε ξετρυπώσουν όπου και να κρυφτείς! Γι' αυτό διασκέδασέ το! Η προσπάθεια να ξεφύγεις από τους τεράστιους φαλλούς που κρατούν στα χέρια τους είναι μάταιη! Πιες λίγο και απόλαυσέ το! Αν είσαι τυχερός θα δοκιμάσεις και μπουρανί!
Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τα αριστερά καρναβάλια. Ευτυχώς άλλαξαν μόνο τις κουβέντες τους και όχι τις ποικιλόχρωμες καρναβαλικές πουκαμίσες που φορούσαν κι έτσι μπορούμε και καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτοί οι ίδιοι! Βέβαια, άλλαξαν τα αξεσουάρ των καρναβαλικών στολών τους! Πέταξαν τα μεγάλα ψαλίδια με τα οποία θα έσκιζαν τα μνημόνια και έπιασαν του μεγάλους φαλλούς με τους οποίους μας ξεσκίζουν τα κωλ…φ@ρδουλ@!
Καλή αποκριά και καλή ευκολία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια