Ένας νεκρός εργάτης και ένας σοβαρά τραυματισμένος ήταν το αποτέλεσμα σοβαρού εργατικού δυστυχήματος το πρωί του Σαββάτου σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού (Κόρινθος - Πάτρα), στον κόμβο τηςΠούντας, στο Διακοπτό, όταν ανατράπηκε το όχημα φορτηγό - γερανός στο οποίο επέβαιναν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα ανατράπηκε εξαιτίας υποχώρησης του εδάφους στο βοηθητικό χωματόδρομο, μέσα στον εργοταξιακό χώρο.
Νεκρός είναι ο αλβανικής καταγωγής 39χρονος Σαλίας Φεΐμ, πατέρας δύο μικρών παιδιών και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του οχήματος Γαλιατσάτος Αλέξανδρος του Διονυσίου, 34 χρόνων, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. 
Κλιμάκια των Συνδικάτων Οικοδόμων Αιγίου και Πάτρας επισκέφθηκαν αμέσως το χώρο όπου έγινε το δυστύχημα και είχαν συνομιλίες με τους εργαζόμενους και τους υπεύθυνους της εργολάβους εταιρείας «ΑΚΤΩΡ» αλλά και της υπεργολάβου εταιρείας («Διονύσιος Αθανασόπουλος») για το συμβάν και τα αίτια που το προκάλεσαν. Όλα δείχνουν ότι είναι αποτέλεσμα εντατικοποίησης της εργασίας (δουλειά «ήλιο με ήλιο») και σοβαρών παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας. Και αυτά, ενώ έχουν περάσει λίγες ημέρες από τα πανηγυρικά εγκαίνια και τις κορδέλες που έκοβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην Ολυμπία Οδό...