ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΤο Blogger έχει ειδοποιηθεί, σύμφωνα με τους όρους του Νόμου για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA), ότι συγκεκριμένο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας φέρεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα άλλων. Ως αποτέλεσμα, έχουμε επαναφέρει τις αναρτήσεις στην κατάσταση "πρόχειρο". (Εάν δεν προβαίναμε σε αυτήν την ενέργεια, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τυχόν αξιώσεις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ανεξαρτήτως της ουσίας των αξιώσεων. Τα URL των φερόμενων ως αναρτήσεων παράβασης ενδέχεται να βρίσκονται στο τέλος αυτού του μηνύματος.) Αυτό σημαίνει ότι η ανάρτησή σας (και οποιεσδήποτε εικόνες, σύνδεσμοι ή άλλο περιεχόμενο) δεν έχει χαθεί. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την ανάρτηση, προκειμένου να καταργήσετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο και να προχωρήσετε σε αναδημοσίευση, οπότε και η εν λόγω ανάρτηση θα είναι ξανά ορατή στους αναγνώστες σας.

Προς ενημέρωσή σας: Ο νόμος DMCA είναι ένας νόμος των Ηνωμένων Πολιτειών περί πνευματικών δικαιωμάτων, ο οποίος παρέχει οδηγίες σχετικά με την υποχρέωση των παρόχων υπηρεσιών στο διαδίκτυο, σε περίπτωση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν πιστεύετε ότι έχετε τα δικαιώματα για δημοσίευση του εν λόγω περιεχομένου εδώ, μπορείτε να υποβάλετε ανταπαίτηση. Για να υποβάλετε ανταπαίτηση, δείτε τη διεύθυνσηhttps://support.google.com/legal/contact/lr_counternotice?product=blogger.

Η ειδοποίηση που λάβαμε, θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο χωρίς προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης, από μια υπηρεσία που ονομάζεται Lumen, στη διεύθυνση https://www.lumendatabase.org. Αυτό γίνεται σύμφωνα με τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για την ειδοποίηση DMCA που σχετίζεται με την κατάργηση του περιεχόμενου σας από τη σελίδα της Lumen και να εισαγάγετε το URL της ανάρτησης ιστολογίου που καταργήθηκε.

Εάν αντιληφθούμε ότι έχετε αναδημοσιεύσει την ανάρτηση χωρίς να καταργήσετε το εν λόγω περιεχόμενο/σύνδεσμο, θα διαγράψουμε την ανάρτησή σας και θα εκλάβουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως παράβαση για το λογαριασμό σας. Οι κατ' επανάληψη παραβάσεις των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα περαιτέρω ενέργειες εις βάρος του λογαριασμού σας στο Blogger, συμπεριλαμβανομένων της διαγραφής του ιστολογίου σας ή/και του τερματισμού του λογαριασμού σας. Οι ειδοποιήσεις DMCA σχετικά με το περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας ενδέχεται, επίσης, να οδηγήσουν στη λήψη μέτρων ενάντια σε οποιονδήποτε σχετιζόμενο λογαριασμό AdSense. Εάν έχετε ερωτήσεις νομικής φύσης σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον νομικό σας σύμβουλο.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Blogger

Επηρεαζόμενα URL:

http://theboxnews1.blogspot.com/2015/12/maze-runner-scorch-trials-2015-download.html

Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ μαζί με άλλα 628 sites. Ευχαριστούμε!