Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη

 
Γράφει ο faros

Σταχυολογώ τα, κατά τη γνώμη μου, πιο σημαντικά μηνύματα που έχουν σταλεί στο ΠΑΜΕ για το Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.

«Παρακολουθούμε τον αγώνα των εργαζομένων της Ελλάδας, των συνδικάτων και των λαϊκών στρωμάτων για την προστασία των δουλειών και ενάντια στην Ανεργία. Υποστηρίζουμε σθεναρά ότι η εργασιακή ασφάλεια, η αξιοπρεπής ζωή και μισθός είναι βασικά, νόμιμα και δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Βιετνάμ θα ήθελε να σας εκφράσει τη σθεναρή της αλληλεγγύη και υποστήριξη στον αγώνα σας και σας εύχεται κάθε επιτυχία».
Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Βιετνάμ – VCGL

«Το RMT εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγώνες που έχετε σε εξέλιξη στην Ελλάδα και στηρίζει πλήρως τις δράσεις σας ενάντια στα μέτρα που επιβάλλουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και η ΕΕ. Όπως γνωρίζετε, το RMT είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του στους αγώνες των χαλυβουργών με κινητοποίηση που είχε πραγματοποιήσει στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. Το RMT βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΜΕ και της ελληνικής εργατικής τάξης».
RMT – Συνδικάτο Μεταφορών Βρετανίας

«Το Σωματείο μας πληροφορήθηκε για την Καμπάνια του ΠΑΜΕ για την Ανεργία και θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξη και αλληλεγγύη του Σωματείου μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη. Το Σωματείο μας παρακολουθεί τα αντεργατικά σχέδια των καπιταλιστών και των κυβερνήσεων της ΕΕ και πιστεύουμε ότι τα ταξικά συνδικάτα παγκοσμίως πρέπει να είναι ενωμένα στον κοινό αγώνα… Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε τη διεθνιστική αλληλεγγύη ως όπλο απέναντι στην επίθεση των εργοδοτών. Εκφράζουμε τη στήριξή μας στον αγώνα του ΠΑΜΕ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
KTOEOS – Τουρκοκυπριακό Σωματείο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης