Ενα 50ευρω: Ο μέσος όρος του (σηκωμένου) πέους

Να, πως μάθαμε πόσο μήκος έχει το πενηντάευρω...
Θες να δεις αν το μέγεθος του πέους σου είναι στον μέσο όρο (τουλάχιστον στον αμερικάνικο); Σήκωσε το και βάλτο πάνω σε ένα πενηντάευρω και μέτρα το. Αν είναι σχεδόν ίσο με το χαρτονόμισμα, είσαι μέσα στο Μ.Ο.
Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, ο μέσος όρος φυσιολογικού μεγέθους του πέους είναι τα 14,15  εκατοστά, όσο δηλαδή είναι σχεδόν το μήκος του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ (14 εκατοστά). Οι ερευνητές για να δώσουν μια εικόνα αυτου του μεγεθούς στους Αμερικανούς είπαν ότι ο μέσος όρος είναι λίγο παρακάτω από το εικοσαδόλαρο.
Εμείς για να φέρουμε την έρευνα στα μέτρα μας, συγκρίναμε αυτόν τον Μ.Ο με το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Οι άντρες δεν είπαν ψέμματα... 
Οπως αναφέρουν οι επιστήμονες αυτό που αποτέλεσε έκπληξη, είναι το γεγονός ότι οι άνδρες είπαν την αλήθεια για το μέγεθος του πέους τους.

Η μελέτη έγινε από την Dr Debby Herbenick του πανεπιστημίου της Indiana, η οποία ζήτησε από 1.661 Αμερικανούς να αποκαλύψουν πόσα εκατοστά την έχουν. Η ερευνήτρια δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της μέτρησης, αλλά οπως είπε στο Psychology Today, εμπιστεύεται τις απαντήσεις, καθώς η μελέτη ήταν μέρος ευρύτερης έρευνας για τα μεγέθη των προφυλακτικών και οι συμμετέχοντες κέρδιζαν προφυλακτικά, ανάλογα με το μέγεθος του πέους τους, οπότε δεν τους συνέφερε να πουν ψέμματα:

«Εάν έλεγαν ότι την είχαν μεγαλύτερη θα έπαιρναν μεγαλύτερα προφυλακτικά. Εάν έλεγαν ότι την είχαν μικρότερη θα έπαιρναν μικρότερα».

Αλλα ευρήματα της έρευνας ήταν ότι τα μεγέθη του πέους ποικίλουν από 3,81 εκατοστά έως 25,41 εκατοστά.

Οι επιστήμονες επίσης ανακάλυψαν ότι το μέγεθος του πέους δεν είναι πάντα το ίδιο αλλά εξαρτάται από το πως επιτεύχθηκε η στύση.

Το στοματικό σεξ αποδείχθηκε ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από ότι ο αυνανισμός ή η διέγερση μόνο με σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια