Για το Προσφυγικό: Aπάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού-Αργυρούπολης  απαντάει στις εξυπνάδες και πονηριές με προβοκατόρικο άρωμα.   

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα απόσπασμα από το άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδαsinergasia.gr   που υποστηρίζει την παράταξη του κύριου Κορτζίδη  (Δημοτική Συνεργασία)  σχετικά με το προσφυγικό, που συζητήθηκε ως θέμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (09/03/2016 μετά από πρωτοβουλία της  Λαϊκής Συσπείρωσης. Λέει λοιπόν το άρθρο:


'...Σε μια προσπάθεια να χειριστεί «συνδικαλιστικά» το προσφυγικό, ο Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε πρόθυμος να ψηφίσει όλες τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης με μία και μοναδική προσθήκη «να κλείσει στο τέλος Μαρτίου το κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό».
Το αποτέλεσμα ήταν το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με την προσθήκη να υπάρξει δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για να κλείσει το Ελληνικό (που πρότεινε σε αντικατάσταση της αρχικής διατύπωσης ο Χρήστος Μιμηγιάννης) να ψηφιστεί από τους δημοτικούς συμβούλους της Ενωμένης Πόλης και τον Χρήστο Μιμηγιάννη. Η Δημοτική Συνεργασία κατέθεσε δικό της ψήφισμα.'  (Πηγή: sinergasia.gr)

Το σχόλιο μας:

Από τα παραπάνω κρύβεται με συνδικαλιστικό χειρισμό το γεγονός ότι η Λαϊκή Συσπείρωση διαφώνησε και  δεν ψήφισε την προσθήκη της  Διοίκησης και του Δημάρχου  για χρονοδιάγραμμα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, στηρίζοντας το αρχικό ψήφισμα που κατέθεσε.  Και δεν μπορούμε όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι  εμπνευστές του κειμένου και οι  συντάκτες του sinergasia.gr  είναι άπειροι ή ξεχασιάρηδες. Άλλωστε οι εκπρόσωποι της παράταξης του κύριου Κορτζίδη  που ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο και άκουσαν και είδαν . Μάλιστα συνομίλησαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για το θέμα αυτό. Εμείς τι άλλο να πούμε από το ότι περιμέναμε να είναι περισσότερο προσεκτικοί και σοβαροί  απέναντι στο ΚΚΕ  οι συγκεκριμένοι, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα θέμα όπως το προσφυγικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια